You are here: om os  

ABOUT US
  

Marco og Gaby havde deres første oplevelse med dykning i 1996 på Cypern. Fra den første dag var de begge inficeret med ”dykkervirusen”. De har siden dykket mange steder i verden, blandt andet Ægypten, Filippinerne, Sydafrika, Indonesien og Schweiz. Begge er erfarne PADI dykkerinstruktører og underviser i flere forskellige specialer.
Igennem de sidste 11 år har parret drevet deres eget fitness center i Schweiz. har tidligere arbejdet mange år for en stor international hotelkæde


Rikke og Ulrik har rejst intensivt i det meste af sydøst asien igennem de seneste 10 år, hvor de har arbejdet som dykkerinstruktører og introduceret mange mennesker til dykningens glæder. Efter eventyr som dykkerinstruktører i blandt andet Ægypten, Thailand, Filippinerne og Maldiverne kom parret i 2007 til Bali, hvor de overtog ledelsen af dykkercentret Alam Anda Resort. De forelskede sig hurtigt i øen og kulturen og var heldige at finde det perfekte sted at bygge eget dykker Resort, da det var tiden at tage videre fra Alam Anda. ”At bygge Kubu Indah Resort er en drøm, der går i opfyldelse", siger parret, der ser frem til at byde gæsterne velkommen til en uforglemmelig og samtidig prismæssigt overkommelig ferie i smukke Kubu.